mentos5675 -

Spørsmålsrunde

Hei!

Jeg tenkte å ha sånn spørsmålsrunse, så spørr ivei :)

Litt om Riga!

Hei!

Jeg hadde ikke tid til å blogge mens jeg var i Riga, så jeg tenkte å oppsummere det nå.

Vi dro til Riga på mandagen, stod opp sykt tidlig, men det gikk greit! Når vi kom frem til flyplassen fortet vi oss å sjekke inn for å få være på tax free'n lengere. Det var nett på flye så flyturen gikk jo ganske fort. Når vi var framme i Riga så måtte vi stille klokken en time tilbake, hotelle var hell ok og hotelle var rosa utvendig å det var jo et pluss. Vi fikk nøkkeln til romme med em gang vi kom, skiftet klær å deretter drop vi på shopping og brukte om nesten alle pengen våre. Fant oss en god restaurant som vi spiste på resten av uken.

Tirsdagen brukte vi opp resten av pengen, på klær og mat. Mest klær sefølgelig! Kjøpte noen gaver!

Onsdagen ble det litt påfyll på kontoen. Vi ble med mamma og pappa for å se på noen kjent i Riga, sånn som skulpturer ogsånne ting! Å etter de dro vi for å spise.

Torsdagen så brukte vi opp aller siste pengen på shopping, ikke mye å shoppe for men det var litt og mat.

Fredagen stod vi opp tidlig, spiste frokost før vi dro. Var ganske kjipt å dra fra Riga, når vi kom til Trondheim tok vi bussen til togstasjon å var der til vi skulle gå te båten. Når vi kom te Hitra måtte jeg ta bussen hjem, bussen var nesten full. Det var godt å komme hjem fordi jeg var hjemme alene.

Savner Riga, må tilbake!

Jeg har syyyykt heis skrekk, og så skull vi te skybar og da måtte vi ta heisen opp 26 etasjer. Jeg satt meg ned i heisen å gråt, haha! Aldri igjen.

Isen der var ikke god!

hits