mentos5675 -

Home sweet home!

Hei!

I går kveld kom jeg hjem, etter 3 fantastiske uker i Marmaris! Har ikke blitt noe brunere, men det har ikke noe å si. Vi var 23 stykker som reiste til Marmaris, første uken var den artigste uken, vi leide oss en båt får å dra på båttur. Var kjempe gøy, ble veldig solbrent, men det hadde ikke noe å si! Hadde gruet meg til vi skulle være så mange, men det var ikke noe å grue seg til. Når første uken var ferdig dro det mange og det var utrolig trist :(
Ble ikke det samme uten de som dro!

Andre uken var jeg og Terese mest inne vi gidde ikke å gå på stranden eller ligge atmed bassenget. Vi var litt på shopping med støstren til Terese og venninen hennes og tremeningene mine. Brukte mye penger! Kjøpte meg noen deksler, topper, en bukse, og noe småtterier. Det var utrolig trist at de skulle dra også!

Siste uken ble veldig rolig, gjor egentlig ikke så veldig mye! Akkurat i de siste dagene ble vi kjent med mange nye folk. Utrolig trist å forlate Marmaris og alle folkene, gleder meg bare til jeg skal tilbake neste år. Håper å få være i 4 uker da!Reiste i dette!

Herligste folkene!

Jeg og Terese dro til nabo hotelle fordi vi kjente noen som jobbet der :)

Møtte selvfølgelig innom favorittbutikken

Klippet håre!

hits