mentos5675 -

30.07.12

I dag så har jeg vært på jobb, ja jeg vet at jeg sa at jeg ikke skulle jobbe mere,men når jeg sa det til mamma klikket hun bokstvli talt
I morgen drar jeg til Melhus for å besøke Terese <3

Oss sist jeg var til Terese <3

The woman in black

Hej !! I dag så har jeg værtt på tivoli, når jeg kom hjem lagde jeg pizza.. nammm, etter det leide jeg en film på nettet som heter : The woman in black DRITT SKUMMEL.. tørr ikke å åpne rulleardinen mere, fordi jeg er redd for at en dame me svarte klær skal se inn i rommet mitt x))

HER ER DIREKTE LINK TIL SIDEN. Anbefales vist du er veldig glad i trillere ;)

 

 

haha, fant sykt mange videoer fra Marmaris når vi var på denne bare og på ene videoen så hørest det sykt godt at jeg roper : Terese se nå sleiker de ( kan tolkes feil hvist du ikke ser på videon når jeg roper det )

 

Siste arbeidsdag

Hei!! Nå har jeg nettopp kommet inn fra sola, gidder ikke å sitte ute mere. For varmt, haha ja i dag så sluttet alle på jobben der jeg jobber kl.12.30 sykt digg. Vi skulle egentlig slutte kl.15, men sinde det var så fint vær ( første gang siden jeg kom hjem fra syden ) så fikk vi gå tidligere. Ville egntlig dra på tivoli, men mamma sa at hun ville hejm i nyte finværet..

 
hadde en pute på hode så jeg fikk til å se på pc'en ( solen skinte på meg :D )
 

I morgen skal jeg på tivoli, håper det blir like fint vær i morgen som det er i dag 


Malin tokk bilde av meg og Paulina, Malin ville ikke ta tekoppen med oss :(

Jeg skal ta den i morgen å, og en til som er ny... GLEDES ♥

Foresten så sa jeg at jeg skal jobbe i 10 dager, men jeg gidder ikke så jeg er ferdig :D

Vet dere hva, i går når jeg var på tivoli så så jeg en gutt med fine øyne :p :D

På søndagen skal jeg og Malin på kino får å se  the dark knight rises, noen som har sett den ??

 

Working girl

Hei ! kom nettopp hjem fra jobb, skal bare jobbe der i 9 dager til ♥ 

Nå sitter jeg å hører på en sang de danset til i Marmaris, men finner ikke big box small box, fordi den heter egentlig noe sæært

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=2byEA4W7lHQ  Får detsvere ikke til at det blir sånn video ting 

Outfit ++


Gikk faktisk i onepiece helt til jeg fant ut at vi skulle bort


MEN når jeg hadde hadd på meg dette fikk jeg ikke låv til å være med gomy bear

Jeg fant noen bilder på kameraet etter jeg var til Malin B 
Dette bilde er tatt i Oslo 

6 gode grunner til ikke å bli blogger

1. Penger
Jo da, penger er viktige de. Penger sørger nå engang for at verden går rundt, men hvis penger er hovedgrunnen til at du har valgt å blogge, bør du nok tenke deg om en gang til. Å tjene penger på å blogge i Norge er vanskelig ? å leve av det er nesten umulig. Ikke mist alt motet allikevel, det finnes bloggere som har lykkes, også her i landet ? men det kreves mye hardt arbeid og motivasjon. Litt flaks også.

2. SKRIVE
Er du ikke så glad i å skrive? Problemer med å finne riktige ord og kunne uttrykke deg? Hvorfor skal da andre fatte interesse for ditt budskap? Å skrive gode og gjennomtenkte artikler er alfa og omega. 

3. OPPMERKSOMHET

Hvis du ikke er glad i oppmerksomhet, bør du absolutt ikke blogge. Som regel er det flere enn din mor og beste venn, som vil lese dine synspunkt. Folk er forskjellige. Ikke alle vil nødvendigvis være enig i det du skriver. Noen vil tvert imot være helt uenig i enkelte ting du skriver, og bli oppbrakt over det du har å formidle. Tåler du ikke kritikk og tilbakemeldinger på det du skriver, er ikke blogging noe for deg.

4. TID

Hvis du føler du rett og slett ikke har tid til å blogge, eller holde deg oppdatert ved å lese andres blogger, er dette nok en grunn til å la være. Å skape en suksessfull blogg, krever blod, svette og tårer. Å ta seg tid til å skrive gjennomtenkte artikler og ikke minst markedsføre dem, er alfa og omega. Å skrive en artikkel i uka, er ikke nok for å skape en engasjert leserskare for bloggen din.

5. MOTIVASJON

Du mangler rett og slett den viktige motivasjonen det kreves for å lykkes som blogger. Du mangler rett og slett evnen til å motivere andre til å lese det du skriver. Husk at du skriver ikke for degselv. Er du en av de som gir lett opp, bør du finne deg noe annet å drive med.

6. REDSKAPEN

Du forstår rett og slett ikke hvordan du bruker redskapen du trenger for å blogge. Å kunne bruke WordPress eller andre bloggredskaper riktig, er viktig for å få best utbytte av bloggingen din. Å kunne fornye seg er viktig i blogging. Klarer du ikke å oppdatere til siste versjon av WP, legge til nye innstikk eller en annonse, eller legge til stikkord i artikkelen din ? har du mye å lære for å bli en god blogger.  

 

// google bilder 

Jeg ønsker meg...


.... Ny pc

 


..... Smilelab 

 ....Flere piercinger 

..... Extentions

 

..... Dra til bake til Tyrkia, Marmaris nå ♥♥

 

Masse annet småting 

 

Fredag 20.juli

I dag så har jeg vært til Malin B <3 har vært der i 2 netter nå.. Vi har drukket te, kikket på film og så hadde vi en liten photoshoot elns. Når jeg kom hjem tokk jeg meg en kopp te og spiste kyllingvinger så nå skal jeg bare vente til familien er ferdig med sitt og da skal vi se film..

Marmaris 2012 - Bilder
( musikken var fengense )


<3 Han var den kjekkeste vi ( jeg og Terese ) møtte <3i borgenpappa hadde på seg skoen på feil fot xD


7

Robert ;D

eHan kaller seg for Michael foresten, men heter noe som jeg ikke klare å utale ( Kunne gjort mye for å fått dratt tilbake til Marmaris å sett han igjen )
Vi er deilig når vi danse på baren ♥♥ Litt sånn skurrat

Blogges senere

Døgning ??

Hey ;) Nå er kl.05:04, har faktisk ikke sovet i natt, det var litt som døgning bare at jeg ville ikke døgne... SÅ da satt jeg bare der å ventet til at klokken skulle bli over 04 for da virket det ikke så tidlig, haha.. Mens jeg ventet på at klokken skulle bli litt 5 så pakket jeg til jeg skal liggover til Malin B i dag ♥ Håper jeg sover når jeg skal til henne daaa...Tror det er tatt på VG-lista i Trondheim

 

Fant foresten noe bilder fra MARMARIS 2011ser dere han i bakgrunnen da... æsj

Det var all som var brukbare, og som jeg får låv til å legge ut. Årets bilder ligger på en annen pc, men skal bare poste dette innlegget først også kommer det et annet innlegg  med årets bilder ;)

hits