mentos5675 -

Chill dag!

Hei!

Natt til i dag så har jeg og Mira sovet i telt. Det var.. veldig varmt! Resten av dagen så har vi sett på film og startet på noen serier. 

Filmene :

 

Seriene :


 

Anbefaler disse!


Bloggen ja!

Hei! :)

 

Nå er det altfor lenge siden jeg blogget. I det siste så har det ikke skjedd så mye, foresten så har jeg helt glemt å sakt at jeg skal til Tyrkia i sommer. Først så var det bare 12stk som skulle dra, men plutselig bel vi 23 stk. Synes det er litt mange! For noen dager siden var jeg til Mira, da spurte jeg henne om hun hadde noen bare serier jeg kunne se på, Selfølgelig hadde hun det hun nevnte ''awkward'' og noen andre, men det var den eneste jeg husket navne på så siden hun fortalte meg om den serien har jeg sitte å sett på den serien. Link

Nå kommer noen randome bilder 
♥Blogges!

Sverige!

Hei!

I dag startet jeg dagen med å ta skolebussen til fillan for så og sette meg på bussen med hele trinnet for det var jo i dag vi skulle dra til sverige på klassetur. Bussturen tok ca 5 timer og vi stoppet 3 ganger. Siste gangen stoppet vi for å spise lunsj å da fikk vi servert spagetthi da vi kom til hotellet fant vi oss først godt til rette og etter det gikk vi til kjøpesenteret og det tok ca 30 min å gå. Vi tok heldighvis bussen tilbake til hotellet og det tok ca 5 min. Da vi kom tilbake til hotellet igjenn skulle vi spise middag og da fikk vi også servert spagetthi. Etter det skulle vi ta bussen tilbake til kjøpesenteret men da vi kom dit viste det seg at alle butikkene var stengt utenom matbutikkene. Nå har vi bare slappet av og skal sikkert se en film eller noe senere.
Det vi skal gjøre i morgen forteller jeg dere da :) Så da håper jeg dere har en fin dag videre.Lenge siden!

Hei!

Nå er det veeeldig lenge siden jeg har blogget, men jeg trengte en pause fra bloggen. I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i nuntlig eksamen, og jeg kom opp i RLE. Det var det jeg håpet på, var livredd får å kommr opp i matte. Men nå skal jeg spille sims 3. På mandagen så drar jeg og klassen på klassetur til Sverige, gleeeeder med noe syyyykt.

hits