mentos5675 -

Konfiremasjon

Hei!

PS: dette innlegget skulle ha vært publisert i går.

I går så dro jeg, Stian, Frida og pappa på tivoli, herreguuuuud jeg var helti 100. Pappa kjøpte en blokk med 10 biletter, brukte flere enn jeg hadde fordi Stian klarte ikke å bruke opp alle sine billetter så jeg fikk fra han.
I dag så skal jeg i konfiremasjon til tremeningen Terese. Det blir sikkert kosligt.

17.mai

Trønderbunaden!

Finvær!

Hei!

Jeg har ikke blogget på en stund, men det er for at jeg ikke har giddet. Så da tenkte jeg å ta en liten oppsummering. På onsdagen var jeg med Amalie hjem fra skolen, vi tok å badet i et vann som ikke var så lang unna der hun bodde. Jeg ble hentet på torsdagen, men skulle egentlig ikke bli hentet før fredagen, men mamma og pappa skull jobbe til sent på kvelden så da kunne de ikke hente meg. På fredagen dro jeg til Frøya med pappa og når mamma kom hjem så ringte de fra jobb å sa at hun måtte komme å gjøre noe, da måtte jeg være med. I dag så har jeg slappet av å nytet finværet.

Trondheim!

Hei!

I dag når jeg kom hjem fra skolen, hentet mamma meg i buss skuret(?) første hun sa var "Lotte, jeg har en dålig nyhet til deg, du må pakke beggen din å ta båten til Trondheim" jeg skjønnte jo ikke hvorfor, men det var jo fordi jeg skal på MR i morgen kl.07.00, uff :( gruer meg, har aldrig vært på MR bare rønken og det er ikk det samme.

Føles ut som søndag

Hei!

Godt å ha fri, i dag har jeg gjort like my som jeg bruker å gjøre på søndagenr altså ingenting. Haha, skulle ha vært flere sånne dager.

hits