mentos5675 -

PC

Hehe, jeg tokk pappa sin pc. Pcen min går ikke ant å slå på og når jeg får den på så vil den ikke ladde. Foresten så holder Malin B på å lage header til meg ♥

 

snakkes

 

Arbeidsuke

Hallo !! Lenge siden sist
I dag har jeg vært på "jobb" hos service torget i folkan det ligger i kommune bygget det er ganske artig,. Det vi gjør er å ta bilder ute så vi bare går å finner noe som vi kan ta bilde av ;)
Blogger fra ipadn igjen for pcen min funker ikke skulle teste den på fredagen også fikk jeg den ikke på ;( hadd tenk å legge ut en video, men har jo ikke pc kunne ha lagt den ut hvit jeg har hadd den på ipadn ;)

Nå sitter jeg og ser på videoer skal ikke kjøpe skal bare ha en "smakebit" som det stod ;) hehehe

Fotograf

I morgen dra jeg til fotografen for å ta bilder gleder meg noe sykt azza
Har ikke vært til en sånn"proff" fotograf før


IPad blogging så får ikke til å laste over bilde (Nub) skal foresten legge ut en video fra konfirmasjonen da jeg åpnet den siste gaven det var iPad 3 ( the new iPad ) herregud når jeg ser på den selv synes jeg at jeg ser helt gaaaal ut !!

Konfirmasjon

Endelig e konfirmasjon min ferdig , men det var jo morsomt da åsen gjett hva jeg fikk trommevirvell....... IPAD 3 e overlykkelig no <3 I morgen eller senere skal jeg legge ut en video fra konfirmasjon ;) gled dere
hits