mentos5675 -

Ny dag, nye muligheter!

Hei!

I dag er det jo mandag, ikke akkurat den beste dagen i uka. Menmen.. Jeg og Mira skal ut å gå tur eller noe, finne på noe værtfall. Vi har tentamen i morgen så vi må kankje gå gjennom tekstene ogsånn...
Kommer mye bilder senere i dag :)

Søndag!

Hei!

Når klokken var ca. 16.00 så dro besøket, var kosligt å ha de her å da. I dag er det jo søndag og ingenting å gjøre. Vist jeg har hadd en hund har jeg vært mye mer ute å tatt bilder og gått turer. Men sefølgelig er jeg allergisk mot dyr :(
Blogges i morgen

Dette bilde er tatt tidligere i uken.

Wooops

Hei!

Desverre, men jeg har ikke orket å blogge. Nå er Terese her ( tremeningen min) vi skal se på film, har ikke helt bestemmt oss hvilken film men det finner vi ut om en stund.

Terese var å tok sol i går, tror jeg.. Hahaha

Fredag!!

Hei!

I de siste dagene har jeg lagt ut nesten bare videoer, det er fordi det er jo kjempe morsomt å lage videoer og se de igjen om noen år. I dag så har jeg jo vært på skolen og i uken her har jeg ikke gjort noe spessielt, skulle egentlig jogge med Mira her en dag, meeeen det begynnte å regne, så vi droppet det. I morgen er det Hitraløpet, man trenger ikke å løpe selv om det heter det. Man kan gå også, det skal ialfall jeg. Klassen min (10c) satser på å vinne i år og, da har vi vunnet 3 år på rad.

Jeg mobilblogger nå, men dert er fordi jeg ikke gidder å gå ned for å hente pcen min :-)

Ny video

Hva synes dere om videoen?

Video

Hva synes dere om videoen?

Bildene som ble tatt i Trondheim

 Dobbelhake <3

Blogges, kommer flere bilder når jeg har lastet opp videoen på youtube.

Trondheim

Hei!

Ja...idag har jeg da altså vært på skolen som vanligt, det var like kjedelig som vanligt. Etter skolen satte vi oss på en buss som går til Trondheim. Der satt vi nå da, kunna jo egentli ha ligge å solet meg, men neeeeida. Når vi kom fra så måtte vi gå ned til huset til mormor. Så gikk vi til City syd for å kjøpe noe, flaks for oss at det var salg på Bikbok. Kjøpte også en fotball, så da dro vi ned til en sånn kunstgressbane. Det var jo noen der fra før, men vi spillte fotball forde.
Det var min innteressane (?) dag!

Dagens innkjøp;

Outfit!

Hei!

Tidligere i dag så fikk jeg melding av Mira der det sto, ''Lotte, du må blogg no''. Haha, lo litt når jeg så den medlinga, måtte bare begynne å blogge da. Så jeg gikk ned på rommet mitt først får å ta litt bilder, så nå sitter jeg her å blogger daa! 
I dag så har jeg, Mira og pappa vært å gått på tur, vi gikk bare ned til butikken. Kjøpte noe godt å spise ogsånne ting da.

Når jeg først tar bilder, tar jeg nesten bare useriøse bilder. Vises ikke så bra hva jeg har på med, men jaja.

 


Bukse- Cucbus kr: ?, Genser- Cunus kr: ? Caps : ?

 


Måtte bare ha med fiiiiine tshorta mi. ''Værøy i mitt hjerte'' 150 kr på Sparn på Værøy.  

Laaaange dager.

Hei!

Gidder ikke å blogge noe stort i dag.

Det der er sååå sykt godt!

hits