mentos5675 -

Syk!

Hei, i hele går var jeg helt utslitt klarte ikke å gjøre stort når jeg kom hjem, men det var fordi jeg er syk. Uff, ufattelig kjedelig. Jaja,.mamma har fri fra jobb så i ligger på soffaen å ser på VM.

Verdens beste katt ever <3

Kattaaaa!!

Nå har jeg nettopp kommet hejm, eller jeg er ikke hjemme, men hjem til Mira. Mira har verdens fineste katt den heter rotta, haha. 

Elsssssk! ♥

Dårlig med oppdateringer!

♥ Hei! Jeg gidder ikke å oppdatere bloggen hele tiden, men det er fordi jeg har et ufatelig kjedelig liv. Jeg kom hjem på fredags kvelden, på lørdagen og i dag har Mira vært til meg fra tili om morgenen til sent på kvelden. Altid kosligt med besøk. 


Dårlig med nett

Hei! Der vi bor er det ikke internette så jeg får ikke blogget noe ofte, men vi bruker å dra til naboen og låne nette. Men vi kan ikke dra dit hele tiden bare for å låne internette æ, men i dag då har vi vært på shopping. Jeg har nesten brukt opp alle pengene minee :( ikke braaa. Jaja, overlever sikkert. Etter vi hadde vært på shopping i flere timer dro vi for å spise, og etter det så kjøre onkelen demmers oss hjem til dem og nå skal vi snart dra :( får ikke nett på lenge

Trondheeeeim

Heei! Nå sitter jeg i Trondheim skal snart til flyplassen. Har det travelt så blogges når jeg får nett igjen :)

Haha, æsj hadd ikke noe annet bilde nå

Nyttårsball i går

Hei!! I går var jeg på nyttårsball, det var vi i 10.klasse som arrangerte. Jeg synes det var ganske gøy, litt dumt med gips men overlevdeee.

Minnerik helg!!

Halla! I hele helgen har jeg vært til Rose og Marie, det var en veldig minnerik helg. Blogges i morgen kanskje.

hits