mentos5675 -

Alle gode ting er 3

Hei! I dag så har jeg nesten ikke vært på skolen fordi jeg mått til tannlegen og legen. Når jeg var til legen fikk jeg beskje om at jeg måtte på rønken så da kjøre mamma meg til Orkanger, armen min var brekt.. :(

Hahaha, såååååå fin

Bloggeeees

26. Januar

Heei! I dag har jeg brukt hele dagen på å orde meg til fest. Skite klær mange ganger, men nå har jeg endelig bestemmt meg. Om en liten stund skal jeg få pappa til å kjøre meg til vors

Rosa himmel!

Lekser!!

Hallo! Nå sitter jeg å gjør lekser, er litt sent for å gjørr de nå, men hadde glemmt at jeg hadde det. Jaja, meeen i dag har vi ikke hadd en vanlig skole dag. 10.klasse og videregående på Hitra og Frøya ( tror 9.klasse var der å? ) Var på utdanningsmesse, det var veldig slitsomt å gå rund til postene, takkgud for at vi ikke trengte å være på samme posten noe lenge. Vi fikk ikke låv å vere hele dagen, bare ca. 3 timer fordi etter det skulle videregående, så når vi kom tilbake til skolen fikk vi spise mat, også etter en stund måtte vi gå til timen var ikke så ille, men alikevell da.
Blogges, for nå skal jeg se på csi:NY

Duck face!!

♥ Hei! I dag så har jeg vært på skole, så når jeg kom hjem gikk jeg rett ned i kjelleren for å se på tv. Haha!

Nå så sitter jeg å spiser saltstenger, må sikkert gjøre lekser snart... ;)

 Digg med duck face

14.01.2013

Halla! ♥ I dag så har jeg støvsuget huset. Etter det har jeg stottet i soffaen, tatt masse bilder og laget kødde videoer. 

 Blogges ;*

Ut på tur, aldri sur!

♥ Hei!

I dag har pappa mast på meg om jeg ville være med han å gå på tur. Jeg hadde ikke lyst, men ble tvingt med. 
Når vi var ute å gikk tur så tokk jeg litt bilder. Giddet ikke å gå så lang så det ble ikke så mange bilder.
Fikk ikke til å snu de andre bildene 

 

 

P.S dette innlegget skulle ha blitt postet i går

 

 

 

Normalt

I går var hadd jeg besøk av noen venner og det var kjempe gøy. Vi tokk masse bilder og videoer, hahaha... dagen etter dro dit kikkeli tili så vi de rakk ikke å spise frokost ca.13-tiden, jaja.. Tror nesten alle såv til da eller så var jeg den eneste :) 

 Allt klart!

Haaalla! Da har jeg endret hele kjellerstuen bare fordi jeg måtte få plass til noen maddrasser. I morgen skal jentene være med meg hjem og vi skal finne på masse spress, som vanlig.

hits