mentos5675 -

Svar på spørsmålene

-Har du værtni skogen med nånn? Nei, men det har du Amalie.

-Korrdan ord missbruke du? Syns det

-Hva er det kleineste du har vært bordi/vært med på? uff, det e my!

-Hvorfor er alt dressingen sin feil? Det e nå bare det da

- Hvorfor egynte jeg å skrive bokmål???? I don't know

- 3 ting du itj kanj lev uten?! Mobiln, penger og mobil lader

- Det du hate mæst akkurat no?!! At jeg ikke kommer meg lengere på Candy Chrush.

-Det beste antrekke? Mornkåpe og sånn skoting
-Nevn 3 kjekke gutter. Det e for vansklig å velg bare 3.

-  Like du å syng? Litt

- Et trist bilde? Sikkert mang triste bilda

- Kik loggen din? Kjempe spennende

 

-Det beste du vet... er....? Sitt i soffan med mornkåpen og derre skotingen

-Hvem er du keen på nå? ehm, ingen.

-Hvilken sang hører du på for øyeblikket? Høre ikke på nå sang no

-Hva er turn on bland gutter? Deilig parfyme omg

- Beste engelske teksten? (quotes) Kommer ikke på noen akkurat no.

-Hvilken årstid liker du best? å hvorfor? Sommern, fordi da er det fri fra skolen og da bruker vi å reise til Marmaris

- Hva var det siste du kjøpte? Mornkåpen min

- Hva hører du på nå? Curling

- Hvist du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt? MARMARIS ♥♥♥♥♥

- Hvilket språk ønsker du å lære? Er ikke helt sikker

- Nevn noe du VIRKELIG ser frem til. Julaften, Værøy og Marmaris

- Hva er din favoritt-lukt? sjokolade

- Hva ville du bli da du vokste opp? Guide

- Har du noen fobier? kommer ikke på noe

-  Er det noe i livet ditt du virkelig angrer på? Ja,  det er det.

- Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest? Amalie Båtvik væll.Chill dag!

Hei!

Natt til i dag så har jeg og Mira sovet i telt. Det var.. veldig varmt! Resten av dagen så har vi sett på film og startet på noen serier. 

Filmene :

 

Seriene :


 

Anbefaler disse!


Bloggen ja!

Hei! :)

 

Nå er det altfor lenge siden jeg blogget. I det siste så har det ikke skjedd så mye, foresten så har jeg helt glemt å sakt at jeg skal til Tyrkia i sommer. Først så var det bare 12stk som skulle dra, men plutselig bel vi 23 stk. Synes det er litt mange! For noen dager siden var jeg til Mira, da spurte jeg henne om hun hadde noen bare serier jeg kunne se på, Selfølgelig hadde hun det hun nevnte ''awkward'' og noen andre, men det var den eneste jeg husket navne på så siden hun fortalte meg om den serien har jeg sitte å sett på den serien. Link

Nå kommer noen randome bilder 
♥Blogges!

Wooops

Hei!

Desverre, men jeg har ikke orket å blogge. Nå er Terese her ( tremeningen min) vi skal se på film, har ikke helt bestemmt oss hvilken film men det finner vi ut om en stund.

Terese var å tok sol i går, tror jeg.. Hahaha

Ny video

Hva synes dere om videoen?

Video

Hva synes dere om videoen?

Bildene som ble tatt i Trondheim

 Dobbelhake <3

Blogges, kommer flere bilder når jeg har lastet opp videoen på youtube.

Outfit!

Hei!

Tidligere i dag så fikk jeg melding av Mira der det sto, ''Lotte, du må blogg no''. Haha, lo litt når jeg så den medlinga, måtte bare begynne å blogge da. Så jeg gikk ned på rommet mitt først får å ta litt bilder, så nå sitter jeg her å blogger daa! 
I dag så har jeg, Mira og pappa vært å gått på tur, vi gikk bare ned til butikken. Kjøpte noe godt å spise ogsånne ting da.

Når jeg først tar bilder, tar jeg nesten bare useriøse bilder. Vises ikke så bra hva jeg har på med, men jaja.

 


Bukse- Cucbus kr: ?, Genser- Cunus kr: ? Caps : ?

 


Måtte bare ha med fiiiiine tshorta mi. ''Værøy i mitt hjerte'' 150 kr på Sparn på Værøy.  

Ikke lenge igjen.

Hei!

Nå er det ikke lenge til jeg, Rose og storesøsteren hennes Line skal dra til Værøy. Jeg har kjøp noe til dem, det skal de få på båtturen til trondheim for da slipper jeg å bære på det så lenge. I går sa jeg at jeg skulle pakke ferdig, meeeeeen jeg giddet ikke. Så istede så satte jeg meg opp i soffaen. Nå snart skal jeg gå ned å pakke ferdig.
I dag på skolen hadde jeg og noen flere som hadde valg det, sånn aktivitets greier i Hitrahallen, og i de 3 siste skoletimene så hadde vi foto kurs.

Fikk trafikalt grunnkurs boka i dag, så jeg tenkte å øve litt på toget og båtturen til Værøy, vist jeg ikke klarer å sove. Tog-turen tar ca. 9-10 timer og båtturen tar ca. 4 eller 6 timer, gruer meg til å sitte på tog og båt så lengeeeeeeee.

Søndaaaag!

Hei!
Nå sitter jeg og Mira i kjellerstuen og ser på tv. I dag så har vi ikke tenkt og gjøre noe spesielt. I går så var jeg og Mira i Fillan får å se min lilesøster spille håndball kamp. Etter det dro vi hjem til meg å da snakket vi med masse rare folk!

Gårsdagens innkjøp! Kjøpt på Cubus kr. 99

Kose fredag

Hei!
Nå sitt jeg på stuen sammen med pappa, vi skal lage hamburgere til middag. Åguud så mye jeg gleder med til å spise. I dag så har jeg og noen andre fra skolen vært på ski-tur. Det var valgfritt, hadde egentlig sakt nei, men så begyne Amalie å mase på at jeg og hun måtte være med og da klarte jeg ikke å si nei :( Skiene mine var sykt bakglatte så jeg klarte nesten ikke å gå på de.

Solen skinte på meg!

Haha, outfit:

Outfit!

Hei!
Nå sitter jeg og Mira å ser på paradise hotel. Hun kom til meg når jeg kom hjem fra skolen ( hun sovnet av) så sa satte vi oss ned for å øve på RLE-prøve og i hele morgen skal vi øve på samfunnsafag- prøve. Har ikke gjort noe interessant i dag så, blogges.

Bukse- h&m singlett- Cubus topp- new yorker

Orket ikke å hente kameraet, unnskyld skal bli flinkere til å ta bilder med kameraet.

Verdens beste middag!!

Trøtt jente!

Hei!
I dag har Mira vært her, igjen. Hun dro rett før paradise begynnte, så nå sitter jeg og ser det med mamna og pappa, hahaha.

Min goooooode middag, som jeg lagde.

Gjeste innlegg- Amalie Båtvik

Halla dude's!
 Jeg sprut Lotte om æ kunna få skriv et gjeste innlegg fordi jeg hadd så lyst te å skriv et, å det fikk æ da utrolignokk. Hmm.. korr ska æ start? Æ kanj no start med å fortell litt om Lotte da, sjøl om hu sekkert itj vil at æ ska jerra det. Lotte e ei snill og gla veitj. Hu har den sykaste lattern, så det e umulig å hold sæ alvorlig når hu flire. Vi finnj på så my rart ilag alt fra å dans som nå idiota på wii te å fang fiska og putt dæm på et strå dermed for å legg det i skon te nånn, hahah. Og sånn som idag når det va så my snø, si man ikke neitakk te å ha litt snøball krig og snødupping. Har mang sykt bra og sykt sære minna med hu å e garanter at det bli fleir. Så har æ så vældig mang fine bilda av hu, fotogen te tusen hu her sjø. Så da må mannj bare ha med et par nydelige bilda! :-)
 

Søte hu :-)

<3

Passe bra å legg ut på en mandag :-)

(Y)

Fæst, har mang uforglæmmelige fæstminna ilag<3 (Lotte,mæ,BjørnTore og Tommy)

Tippe vi får mang bilda, som e like fin som det hær seiner, og da må dæm å legges ut :-)
(Nånn e sikkert lurest å ikke lægg ut da men)

Love yah!<3
from //AmalieBåtvik 

God morgen

Chille søndag, nå har jeg nettopp våknet å gått opp og da fant jeg ut at jg var hjemme alene. Sykt godt.

Lørdaaaaag

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Førya. Moren til Amalie kom får å hente henne fordi i går kveld så kom hun til meg ganske sent og Mira var til meg. Vi hadde det artig å skypet med masse rare folk, men Mira sovnet i 01-tiden tror jeg, eller så var det senere, mens jeg og Amalie la oss til å spve i 04-tiden, haha. Så nå sitter jeg hjemme alene og Mira kommer sikkert snart å da kan vi se "Twilight breaking dawn" part 2. Har ikke sett den enda så jeg gledere meg veldig til å se den.

Outfit

Hei!♥ Nå sitter Mira her som vanlig :( Hater når hun kommer, men kan ikke være frekk å si noe eller da, neida. VI gikk tur ned til butikken for å kjøpe godteri, når vi kom hjem sprang jeg ned på rommet mittmed godteriet også gikk vi ut for å ta bilder.

Shorts-bikbok, topp- Cubus, Votter-Polen, Strømpebukse-Cubus.

 

Fotoshoot

Hei!♥ I dag så har Mira vært her å vi gikk ut for å ta bilder. Bildene ble ganske bra, etter vi hadde tatt ganske mange bilder så dro vi hjem til meg, og får å se på paranormal activity. Når Mira skulle gå hjem måtte jeg og lillesøsteren min stå med lommelykt å lyse, ha på musikken på full guffe og synge til sange. Når hun var nesten hjemme ropte hun å sa at hun var trygg nå, hahahaha. 


Kattebildeeee!!♥

Ut å ta bilder!

Hei! Nå sitter jeg hjemme å venter på at Mira skal komme, fordi vi skal ha fotoshoot/outfit-bilder. Siden vi skal gå et stykke får å ta bildene da gidder vi ikke å gå tilbake for å skifte klær.

Min nye venn!

Hei!♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og nå sitter jeg bare å kjeder meg så jeg tenkte jeg kunne vise  dere min nye venn.


voodoo dukke, har ikke prøv å stikke en nål i den enda.. 

 

Dagens outfithaha, ble ikke så veldig velykket, men det får gå.


Photoshoot

Hei!♥ I går når Mira var her hadde vi en liten fotoshoot, men ingen av oss klarte å være seriøs så bildene ble ikke så brae. På fotoshooten brukte vi kjolene mine.  Etter det så gikk vi på rommet mitt å snakket med noen koslige folk.
Jeg hadde gruet meg til å komme hjem i dag, fordi før jeg dro til bussen i morrest sa mamma at vi skulle vaske hus når jeg kom hjem, men når jeg kom hjem hadde mamma og pappa vasket hele huset utnon kjellerstuen, så da må jeg hjelpe mamma med å vaske den senere i dag :( Blogges senere!

Dårlig vær!

Hei!♥ I dag har jeg ikke gjort noe spessielt ,fordi vi har ikke hadd strøm og nett :(   Etter en liten stund fikk jeg besøk av Mira, buhu. Så nå hver gang lyse blinker så håper vi at det i slokker får da drar nette å :( haha, jaja da får vi bare prøve å finne på noe å gjøre eks: spille kort, eller noe sånn. Nette bruker å være på hele tiden så jeg vet egentlig ikke hvordan det er å ikke ha nett. jaja, finner sikkert på noe morsomt, håper jeg. 

 
Syk!

Hei, i hele går var jeg helt utslitt klarte ikke å gjøre stort når jeg kom hjem, men det var fordi jeg er syk. Uff, ufattelig kjedelig. Jaja,.mamma har fri fra jobb så i ligger på soffaen å ser på VM.

Verdens beste katt ever <3

Kattaaaa!!

Nå har jeg nettopp kommet hejm, eller jeg er ikke hjemme, men hjem til Mira. Mira har verdens fineste katt den heter rotta, haha. 

Elsssssk! ♥

Dårlig med oppdateringer!

♥ Hei! Jeg gidder ikke å oppdatere bloggen hele tiden, men det er fordi jeg har et ufatelig kjedelig liv. Jeg kom hjem på fredags kvelden, på lørdagen og i dag har Mira vært til meg fra tili om morgenen til sent på kvelden. Altid kosligt med besøk. 


Alle gode ting er 3

Hei! I dag så har jeg nesten ikke vært på skolen fordi jeg mått til tannlegen og legen. Når jeg var til legen fikk jeg beskje om at jeg måtte på rønken så da kjøre mamma meg til Orkanger, armen min var brekt.. :(

Hahaha, såååååå fin

Bloggeeees

26. Januar

Heei! I dag har jeg brukt hele dagen på å orde meg til fest. Skite klær mange ganger, men nå har jeg endelig bestemmt meg. Om en liten stund skal jeg få pappa til å kjøre meg til vors

Rosa himmel!

Duck face!!

♥ Hei! I dag så har jeg vært på skole, så når jeg kom hjem gikk jeg rett ned i kjelleren for å se på tv. Haha!

Nå så sitter jeg å spiser saltstenger, må sikkert gjøre lekser snart... ;)

 Digg med duck face

14.01.2013

Halla! ♥ I dag så har jeg støvsuget huset. Etter det har jeg stottet i soffaen, tatt masse bilder og laget kødde videoer. 

 Blogges ;*

hits